dimecres, 12 de novembre del 2008

Moleskine pg. 6 i 7


Modus d'ús dels sentiments: Handle with care. This way up.


Si sou sensat, el millor que podeu fer és deixar els vostres sentiments dins el seu envoltori original i si pot ser, inclús tancats en una caixa forta (i llença la clau). Si voleu dur-los a sobre i els respecteu, els dureu penjats del coll, sota la camisa, amb perill de ser tocats de manera accidental.

FAQ Llavors quin és l'ús dels sentiments si no els pots mostrar?

Si ho voleu, us deixen i ho creieu oportú els podeu mostrar, però en dosis i quantitats prudencials. Aquesta etapa pot ser crucial, hi ha dos camins:



  1. Mostrar els sentiments i gestar-ne un de nou anomenat amistat. És bell, preciós i neix de la relació i mescla dels sentiments de dues persones de manera innocent.

  2. Mostrar els sentiments i gestar-ne el més sublím de tots, l'amor. Perill, si no és crea a partir de la mescla deveu desfer-vos del sentiment creat, no és sa, us farà mal, s'extendrà com un tumor per tot el vostre cos. Si és correspost és diví, el nou sentiment se us arraparà al cos com la cera calenta, lliscant per la vostra pell i donant-vos calor. Ara, desfer-se'n és traumàtic, com arrencar-se la pell. Dolorós.

Aquest és el perill de l'adquisició i el perill de la juguesca sentimental. En resum, és un joc perillós i vital, tot i que necessari, se n'aprenen les inexistents regles amb la pràctica.


Entre poc i massa hi ha un mig, desconfieu de qui no els mostra i dels qui en fan ostentació. En aquest inconvenient (en la majoria de casos) de sèrie rau la infelicitat humana. En la mala conjugació d'aquestes "coses" es troba el misteri de les relacions humanes.

1 comentari:

L ha dit...

Hola!
- doncs "historia de las cosas" ho vaig veure fa temps està prou bé, l'altre en alemany no sé on el podria trobar... has vist earthlings?
m'han recomanat un altre que vaig a veure ara abans de dormir que es diu zeitgeist, potser és aquest el que em dius.
- però com a totes les situacions si no dones no rebs, i potser no hi ha que tindre tanta por a mostrar-nos com sóm encara que faci mal després. viure el moment noiet!
petons i bona nit